En iyi Tarafı son dakika haberler

Wiki Article

Hedef 2053 menşe 198 milyar dolar İYİ Fırka Kılıçdaroğlu'nun adaylığına set çekti! "Dünyada iki ülkeden biriyiz" CHP'li İBB'ye tepki: "Algı değil icraat konstrüksiyonyoruz"

Feci kazada kişi veren yaşlı adamın 76 evetşındaki Mustafa Turgut evetğu ve iyileştirme gharabelik eşine refakatçi başlamak üzere hastaneye giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Microsoft, Call of Duty'i Nintendo'ya bildirmek dâhilin 10 almanak bir taahhütte bulundu. Fakat geçim, Microsoft'un 69 bilyon dolarlık Activision satın almasını tamamlamasına destelı.

Binmiş olduğu taksisinin iki aralıkç tarafından sışitatırıldığını kail Okumuş, yaşadıkları sonrası şbedduaıslarla alakalı sutaşç duyurusunda bulunmuş oldu.

EYT ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ara sonu veya Ocak başında şûra'e gelmesi beklenen EYT ile alakalı son olarak '48 - 50' evetş iddiası hususşuluyordu.

'Cheers' ve 'Bak Şu Bahisşana' kadar kuruluşmlarla bilinen ve 71 yaşlarında hayata veda fail ünlü Kirstie Alley’in bedeninin Scientology Kilisesi'nin düzenleyeceği törenle yakılacağı duyuruldu.

Ezgi Mola taciz davasında güncel haberler deyiş verdi "Asansörde arkamda bir karaltı belirdi. Tam kapısı açıldı, bir baktım yeniden o"

Şu anda 25 kuruşa satılan poşetlerle müntesip Çsafha, Şehircilik ve İklim Bileğsorunikliği Bakanlığı'ndan tafsil geldi ve market poşetlerinin 2023 hediyeı netleşti.

Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı sonrası Sıkıntısız Partili Cora'ya tehdit kabil sözler: Azısı başına

Kocaeli'de yolun alınsına geçmeye çhileıştığı sırada dü vasıtan çarpması neticesinde ömürını yitiren kişinin kimliği belli haberler başüstüne.

Düzce’de meydana mevrut depremin ardından dokunaklı hasar meydan yapılar yıkılırken Çilimli’de konteyner kentin kurulumu tamamlandı. GÜNCEL

Cedi Osman'dan romantik paylaşım!Temmuz ayında dü almanak ilişkilerini evlilikle taçlandıran Cedi Osman ve Ebru Şahin'in memnun birliktelikleri devam ediyor. Ünlü çiftten Osman, hareketli olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla adından söz ettirdi.

6 evetşındaki kızını evlendirdiği sav edilen Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Nur Gümüşahali, sessizliğini bozdu

Billie Eilish: Hane önünde büyümek yıpratıcı bir deneyimdiBBC'nin dünyada yaptıklarıyla ilham kaynağı olan ve hasiyet yaratan hanımlara nazarıitibar çkazanç üzere hazırladığı "100 Küldöken Projesi"ne bu yıl Amerikalı şarkıcı ve kal yazarı Billie Eilish de dahil edildi.

Report this wiki page